Översättning Björn Eklund
Inbunden
36 sidor

Utgivningsår: 2014

ISBN: 9789187207242

Vem där?

129 kr

Vem döljer sig bakom det vackra färgmönstret? Gissa! Och vänd sedan på bladet, så får du se om du hade rätt!

Vem där? av den tyska författaren och illustratören Constanze v. Kitzing är en underbart vacker, charmig och spännande bilderbok för de allra minsta, i stil med Anna-Clara Tidholms Knacka på! och Barbro Lindgrens och Eva Erikssons Här är den lilla gården.

FRÅN MOTTAGANDET

“Det kan inte misslyckas. På första upplagan ett mönster som vi känner igen och så frågan: ‘Vem där?’ När vi vänder blad ser vi en tiger och visst gissade vi rätt. Vi kunde och blir glada … Den här sortens gissa-böcker är perfekta att läsa tillsammans med de minsta barnen. Men genren funkar även på nioåringar, i varje fall på min och i varje fall under en första genomläsning.” Stefan Whilde i Tidningen Kulturen

“En smart och snygg pekbok som jag tror kommer att passa många småbarn. Ibland tycker jag att det kan vara svårt att begripa vad som är ett barnperspektiv eller inte, men i den här boken råder det ingen tvekan. Det är ett prima barnperspektiv, originalitet och konstnärlig kvalitet.” Barnboksbildens vänner

OM FÖRFATTAREN
Constanze v. Kitzing, f. 1980, är en prisbelönt tysk illustratör och barnboksförfattare. Vem där? är hennes första bok på svenska.

Läs mer

Fler böcker av samma författare

Fler böcker inom samma kategorier

John Kattsson, detektiv

För första gången på svenska kommer nu en bok med den legendariske ­franske barnboks­hjälten och detektiven John Kattsson!

129 kr