Inbunden
232 sidor

Utgivningsår: 2019

ISBN: 9789188729293

Och cancern bara försvann

En självupplevd historia

189 kr

Mannen bakom www.svaradoktorn.se om hur han botade sin egen cancer!

I juli 2014 får Sven Erik Nordin besked av sin läkare att han har en aggressiv form av cancer i under­livet.

Vid samma tillfälle får han också veta att hans enda chans att över­leva är att genomgå en omfattande operation som bland annat innebär att hela penis avlägsnas.

Efter en kort betänketid bestämmer sig Sven Erik ­Nor­din för att inte följa läkarens råd. Han ­tackar nej till behandling. Samtidigt börjar han att feb­rilt leta efter alternativa metoder som kan bota honom.

Idag, fem år senare, är Sven Erik Nordin sedan flera år friskförklarad.

I Och cancern bara försvann berättar han om si­na erfaren­heter av att som dödsdömd cancerdrabbad lyckas hitta en väg till­baka till livet. Han tar också upp hur hans syn på cancer och cancervård dramatiskt kom att förändras under färden.

”Jag lyckades besegra cancern, men inte med hjälp av de meto­­der som den moderna läkarvetenska­pen erbjöd mig, utan med dem som jag själv hittade.
Jag är givetvis glad och ­tacksam över att mot alla odds ha överlevt min cancer på ett sätt som läkarna för­klarade var omöjligt. Men jag är sam­tidigt ledsen, frustrerad, arg och förtvivlad över alla dem som inte får den möjligheten.
Denna bok har jag skrivit för att ge andra den mira­­ku­lösa möjlighet som jag själv fick.” Sven Erik Nordin

”Eftersom jag själv är cancerdrabbad och inte var modig och kunnig nog för att tacka nej till skolmedicinens behandling har jag i nu 27 år brottats med en lång rad komplikationer till följd av den stympande behandling jag fick. Inte bara ingreppet gav komplikationer, utan bristen på uppföljning och information om eventuella komplikationer, ledde till att jag fullständigt i onödan fick svåra problem som följt mig till denna dag. Jag önskar att jag haft Sven Eriks mod och insikter den dag jag fick min diagnos. Idag hade mitt beslut blivit ett helt annat än det jag fattade 1991.

Om ni fått en cancerdiagnos bör ni läsa Sven Eriks bok före beslut att gå med på skolmedicinens primitiva behandlingar. Det kommer att stärka er i dis­kussioner med behandlande läkare.” Lars Bern på Anthropocene

 

Läs mer

Fler böcker inom samma kategorier

Den ­metabola teorin om cancer

Beror cancerforskningens uteblivna framgångar på att det är någon­ting grund­läggande fel med själva teorin om cancer som en genetisk sjukdom? Det frågar sig vetenskaps­jour­na­listen Travis Chri­stof­fer­son i Den ­metabola teorin om cancer.

199 kr

Diabeteskoden

I Diabeteskoden presenterar den kanadensiske läkaren Jason Fung sina omvälvande tankar om hur typ 2-diabetes kan förebyggas och botas utan mediciner.

199 kr