32 sidor
Inbunden
Illustrerad

Utgivningsår: 2010

ISBN: 9789185703463

,

Svante med tårna

115 kr

Känner du Svante med tårna?
Han går i våran klass.
Med stortån käkar han kyckling
och med lilltån äter han glass.

Så börjar berättelsen – och visan – om Svante, en pojke med ovanligt stora fötter. Den här boken handlar om hans märkliga liv.

Hans Tovoté är författare till flera romaner och skämtsamma illustrerade versböcker. Han har även skrivit dagsverser i Sydsvenskan.

Per Åhlin är tecknare, animatör och filmregissör. Inte minst är han känd för filmer som Dunderklumpen, Resan till Melonia och Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton.

Läs mer

Fler böcker inom samma kategorier

Grodprinsessan

I den grekiske författarens Eugene Trivi­zas omtolkning av den klassiska sagan, väljer prinsessan en helt annan livsväg än den hovet utstakat åt henne …

119 kr

Rödjeansan och vargen

I den grekiske författarens Eugene Trivi­zas omtolkning av den klassiska sagan, visar sig den lilla flickan Rödjeansan vara ­fullt kapabel att själv hantera den farliga vargen.

119 kr
,

Titta Hamlet

”En halsbrytande och fullständigt genial pekbokstolkning av Shakespeares klassiska tragedi, nedkokad till minsta tänkbara omfång … denna gång överträffar både Barbro Lindgren och Anna Höglund sig själva, i en noga utmätt version som skär bort allt utom kärnan. Detta är Hamlet som glad hjärtlöshet, men också som stor sorg, ensamhet och medvetenhet om döden … Titta Hamlet är ett litet mästerverk.” Lotta Olsson i DN

119 kr