Foto: Jenny Drakenlind
Inbunden
227 sidor
Illustrerad med 100 fotografier och 20 kartor

Utgivningsår: 2011

ISBN: 9789185703722

Stockholms lekparker

Upptäck staden från ett lekperspektiv

189 kr

Vad är det för en fantasieggande värld som gömmer sig runt om i Stockholm?

Där det finns jordgubbskaruseller, hemliga grottor och gigantiska troll?

Där det finns krokodiler, rymdspindlar och vattensprutande drakar?

Där det finns finns rövarborgar, indiantält och stora piratskepp?

Som är fritt tillgänglig och gratis för alla, året runt?

Rätt svar: lekparkerna. De som finns över hela staden från Farsta i söder till Rinkeby i norr, från Östermalm i öster till Vällingby i väster.

De roligaste presenteras i Stockholms lekparker, den första guideboken någonsin i sitt slag. Med den i handen kan du själv gå på upptäcktsfärd i lekens huvudstad. Du behöver inte längre fråga dig vart du ska ta vägen om du eller dina barn plötsligt känner en oemotståndlig leklust.

Spindelnät och skateramper, tubrutschkanor och vippgungor, plaskdammar och klätterväggar, slängkälkar och lekskulpturer, grillplatser och fina utsikter – allt detta och mer därtill hittar du i Stockholms lekparker!­

Annika Nyström har länge botaniserat bland Stockholms lekparker med sina två barn som utvärderare. Eftersom hon aldrig hittade den bok om Stockholms lekparker som hon behövde beslutade hon sig för att skriva den själv.

Läs mer

Fler böcker inom samma kategorier

Lek istället för bråk

I Lek istället för bråk har Lisa Mannberg samlat 64 lektips, fördelade på åtta situationer, som hjälper dig att ska­pa ett roligare och mindre konfliktfyllt samspel med barn.

189 kr

Inte så jävla krångligt!

Det här är boken som hjälper dig att formulera det du vill ha sagt tydligare och enklare.
Den kommer att hjälpa dig att nå fram med ditt budskap, förbättra kommunikationen i din organisation, och framför allt – ge dig nöjdare läsare.
Oavsett om du är van kommunikatör eller nybliven skribent får du hjälp att fokusera på det viktigaste: Vad vill du med din text? För vem skriver du?
Du lär dig hur du undviker byråkratiskt språk, modeord och onödiga facktermer. Du får råd om hur du sätter läsare och effekt framför organisationens interna behov av att ”lägga ut”.
Arbetar man med digitala medier är det lätt – både för vana och ovana skribenter – att fastna i frågor om tekniken: om publiceringssystem och skärmstorlekar.
Den här boken får dig att i stället koncentrera dig på att skriva så det går genom skärmen, ut till läsarna.

209 kr

Hej grymma värld

Vad gör du om hjälpen du får från ­kompisar,­ ­föräldrar eller ­terapeuter inte har någon effekt, utan du fortfarande mår lika dåligt?

189 kr